Giveaway of the day — Splash Premium 2.0.3 __

Deze titel kregen we nog niet eerder.

De sleutel staat in de readme. De setup is schoon: geen Themida.

De installatie gaat in het Nederlands. Crasht op de virtuele XP. Dan de virtuele W7 Starter proberen ... ook daar een crash. Dan de virtuele W10 32. Helaas is die een stuk trager bij het snapshotten vóór en na de installatie. maar het draait daar wel.

In het register komt de activatie:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Mirillis\Splash PRO Export\License]
@=-
"License"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Mirillis\Splash PRO Export]
"LicenseConfig"=-
"LicenseBase"=-
"LicenseHolder"=-

De eerste sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Mirillis\Splash PRO Export\License volstaat niet om het weggevertje te activeren op een schone virtuele W10. met beide registersleutels samen (in één activate.exe) lukt het wel. QED.

Het lukt niet een werkende Cameyo portable te maken. Evenmin on-line. Ook een andere portable draait niet. En de programmamap volstaat evenmin. Het op 19 maart weggeven programma van dezelfde uitgever kreeg ik ook niet in portable vorm draaiend. maar tenslotte lukt het me wel het te installeren in een eigen SandboxIE op de echte W10 64 desktop. En nu luister ik naar "Er wonen twee motten in mijn oude jas" van Dorus/Tom Manders.

Vervolgens heb ik op een virtuele W10 32 SandboxIE geïnstalleerd en daarin het SandboxIE-bestand van Splash van de echte W10 64 gezet. En wat dacht u? Het draait, geactiveerd en wel!! Mede als gevolg van het feit dat het weggevertje een 32-bits applicatie is. Dankzij SandboxIE heb ik dus een herbruikbare versie. Helaas maar zes maanden bruikbaar.

Als ik het klokkijkfilmpje van Ootje op de virtuele W10 32 afspeel, heb ik alleen geluid, geen beeld. In SandboxIE op de echte desktop draait de film Adriaanproof, dat wil zeggen inclusief Nederlandstalige ondertitels.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 32 en een gezipde SandboxIE van het weggevertje. Helaas werkt de Cameyo niet op mijn echte W10 64 desktop. Maar een liefhebber kan wel de SandboxIE gebruiken.

De ervaring van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

Terug naar het begin.