Haal eventueel zelf met het script van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/index-nl.js"></script>" het weggevertje op:
Download het weggevertje van Giveawayoftheday.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Opera. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen laptop staat.

Giveaway of the day — KCleaner 3.0 __

Deze titel kregen we niet eerder. Vrijwel hetzelfde wel van andere. Met de tags "bestandswisser", "opruimen" en "opschonen" bovenaan kunt u alternatieven op mijn blog vinden. Met de tag "KC Softwares" vindt u de andere weggeverjes van de laatste jaren van deze maker. Ik gebruik CCleaner om gratis te ruimen.

Kent Nederlands. Niet helemaal van boven de grote rivieren.

Na activatie zie ik iets in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\KC Softwares\KCleaner]
"Langue"=-
"Name"=-
"Pass"=-

Bewaar het ingevulde origineel! Ik kon er het weggevertje èn de officiële portable van de maker mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

NB Die officiële portable is niet echt portable. Want als ik hem activeer met de gegevens in de readme maakt die óók die registersleutel aan. En dat mag een echte portable niet!

Vergeet niet bij de instellingen "update detection" uit te schakelen. Want wij mogen niet updaten.

De ervaring van de Duitse vrienden. Zonder woordenb oek wat nieuws geleerd: " Überheb' dich nur nicht". Dat zal wel "vertil je niet" betekenen.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakr op een virtuele XP. Start goed op de echte W10 64 Home desktop. Maar het lijkt net of het niet wist? Er is ook de officiële semi-portabler van de maker, met de geoogste activate.reg te activeren. Er is ook een install van het spel. spel

Terug naar het begin.