*** door Ootje (bedankt) ***
Giveaway of the day —Soft Organizer 5.03 __

Wanneer je bij het bekijken van de lijst met geïnstalleerde programma's onbekende applicaties tegenkomt, kun je daar meer te weten over komen in de beschrijving van de betreffende applicatie (niet voor alle apps beschikbaar).

Dankzij het ingebouwde ranking systeem van Soft Organizer kom je er snel achter welke applicaties van mindere kwaliteit zijn, slecht zijn ontworpen of zelfs gevaarlijk kunnen zijn. De waardering toont het percentage gebruikers die een programma na korte tijd weer verwijderd hebben. Hoe hoger het de-installatie percentage in de lijst, des te verdachter een app lijkt.

Een paar van de belangrijke features van Soft Organizer:

  1. Gebruikersvriendelijke interface, niet overladen met buitensporige elementen die alleen maar verwarrend werken . Ieder detail is maximaal vereenvoudigd voor gebruiksgemak.
  2. Bevat alle noodzakelijke opties voor installeren, de-installeren en updaten van programma's.
  3. Ondanks dat het eenvoudig in gebruik is, kunnen ook meer ervaren gebruikers ermee uit de voeten, omdat er op de achtergrond ook geavanceerde opties beschikbaar zijn. Het maakt het installeren en de-installeren eenvoudig, maar biedt ook uitgebreide functionaliteit.


Verder nog weinig te melden behalve de posting op GOTD:
Al zijn plaatjes samen:

In een andere Dropboxmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP.Er is aan de US-kant een posting over de key: --- Hello,

Sorry for this problem with the activation. Looks like there is the security module failure. We try to reproduce the problem now.

To all people who have activation problems. Please provide your antivirus/security/sandbox/etc software, installed Windows version (32 or 64?), default language, and regional settings.

Also you can try to download the program from the official website and activate it by the following key:

BC4CXH-PS5KGM-8QJU26-T7DXPF-UE8RDR-GQ8NCB

We also would appreciate if you send at support@chemtable.com your installed programs list (you can create it via Soft Organizer: Settings and Commands -> Export the Applications List).

Thanks, Chemtable Software Team Reply | Comment by Anton Maksimov – 3 hours ago – ---
Het is niet nodig om je mailadres achter te laten

In de uitwisselmap van gergn staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Op 9 mei lijkt die niet op te starten op de echte desktop. Maar de gezipte programmamap werkt wel OK.

Terug naar het begin.
mZ57SjkwuTNsNAPuX5fSfam7ZqL88uuOFcHgRe004eBNTXeqVQibJFkmnC7yfrGI