Giveaway of the day — Heimdal Pro 2.2.0 __

De verschillen tussen Heimdal PRO en antivirus producten:

Heimdal houdt het internetverkeer in de gaten, waar antivirus kijkt naar lokale bestanden, wat Heimdal PRO de perfecte aanvulling maakt voor ieder antivirus product, en het is compatibel met alle antivirusoplossingen. Ondersteund door een sterke intelligence database, die constant wordt ge-update met de nieuwste info over de nieuwste bedreigingen, Heimdal PRO biedt een proactieve veiligheidslaag die noodzakelijk is om de meest geraffineerde cyber bedreigingen en aanvallen te bestrijden.

Beveilig uw data tegen cybercriminelen, onbezorgd financiële transacties uitvoeren en uw systeem up-to-date houden met Heimdal PRO!__

Versie 1.1 kregen we op 23 september 2015. De blog van die dag.

Vraag uw eigen sleutel voor zes maanden aan.
Net als gisteren een overbelaste licentieserver.

Uiteindelijk weet ik er twee te beachtigen, eentje voor krypteller, de ander voor gergn. Ze verschillen en kunnen elk maar op één machine worden gebruikt. Die van krypteller heb ik gebruikt in een virtuele W7 Starter. De sleutel van gergn is ingezet in SandboxIE van de W10 desktop.
Maar de zandbakversie kan niet uit zichzelf de Heimdalserver bereiken ...
SandboxIE
SandboxIE

Geen Themida. Wel .NET 4.6.1 nodig. Dat mislukt op de virtuele XP 32. En op de virtuele XP 64 kan ik niet een .NET 4.6.1 installeren.
U kunt het beste uw .NET-installer bij Ninite ophalen.
De ervaring van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap vandaag alleen een install_and_activate. Die moet u met uw eigen sleutel activeren, want elke PC moet zijn eigen sleutel hebben.
Een voorbeeld van myalbum.

Terug naar het begin.
%