Giveaway of the day — Kerish Doctor 2016

De versie 2015 kregen we op 27 november 2015. De blog van die dag.

De licentie is maar één jaar geldig, net als bij hun reguliere producten. Logisch, want zij zijn continu bezig de malware-database te onderhouden. Maar als u een goede virusscanner heeft, vraag ik me af wat de meerwaarde is. Schoonmaken kan gratis met CCleaner en Windows 10 kan zijn eigen crashes aardig opruimen.

Vraag uw eigen sleutel aan.

Onaardig; draait niet onder VirtualBox:


Maar de Cameyo portable, die ik op een virtuele XP 32 maakte, draait keurig in het Nederlands op de echte W10 64 desktop:


Ook onaardig; werkt ook niet in SandboxIE op de echte desktop;


Als ik wil zien waar de activatiegegevens worden opgeslagen, zal ik Toolwiz TimeFreeze op de desktop aan moeten zetten...

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kerish Products\Kerish Doctor]
"RegName"=-
"RegKey"=-

Bewaar het origineel, is mijn idee.

Off Topic: vandaag ontving ik mijn coupon voor 1 TB gratis opslag bij een Nederlandse provider, TransIP. Ik weet even niets beter te doen dan de DropBox op mijn desktop in die cloud te zetten. Dat wordt dan 223 GB opladen. Vanmiddag is er 12 GB opgeladen. Het gaat nog 2 dagen en 8 uur duren, bij ca 1 MB/sec (10 Mbps uploadsnelheid):


De ervaringen van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Daar draait die niet, wel op de echte W10 64 Home desktop. U moet nog wel zelf activeren, maar de sleutel is bijgevoegd.

Terug naar het begin.