Belangrijkste functies::

  • Eén-klik kopiëren van iedere Blu-ray/DVD disc naar harde schijf als ISO of map;
  • Kopiëren en comprimeren Blu-ray/DVD discs met hoge kwaliteit;
  • Selecteren volledige film, hoofdfilm of bepaalde hoofdstukken;
  • Met één klik ISO-bestand kopiëren naar Blu-ray/DVD disc;
  • Meertalig: Engels, Frans, Duits, etc.

Opmerking: het programma is beschikbaar als een module van de Leawo Prof.Media suite. De code is alleen geldig voor Blu-Ray copy, voor 1 jaar.

Giveaway of the day —Leawo Blu-ray Copy 7.5.0

Deze titel kregen we nog niet eerder. Maar een licentie voor slechts één jaar is niet zo handig voor een simpel kopieerprogramma.

Met Cameyo ingepakt. U moet uw eigen sleutel opvragen. U mag een verzonnen mailadres gebruiken, want de code wordt op het scherm getoond.
Bij de activatie wordt zowel in %AppData% als in de programmamap het bestand reg weggeschreven. Bewaar beide bestanden, want daarmee kon ik het weggevertje op een schone virtuele XP mee activeren: QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. Een hele discussie daar of het woord "decrypt" op de site van de leverancier nu wel of niet inhoudt dat ze hun posting moeten verwijderen. De site van Giveawayoftheday zelf bevat dat verboden woord "decrypt" niet. En inmiddels is de inhoud van die posting verwijderd.


De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (me de geoogste registratiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP. Die draait goed op de echte desktop, maar nog niet geactiveerd.

Terug naar het begin.