De gebruikers leren hoe zij projecten en taken kunnen aanmaken, tijdlijnen creëren d.m.v. dependencies, werkagenda's kunnen creëren, resources kunnen toewijzen aan taken, budgetten aanmaken en de voortgang van het project kunnen volgen. RationalPlan Single gaat verder dan een eenvoudig persoonlijk To-Do list. Het kan u helpen bij het beter organiseren van uw werkzaamheden om productiever te worden. Heeft u uw woning gerenoveerd en komt u tot de conclusie dat zaken uit de hand beginnen te lopen en het eerder vastgestelde budget geen realistische was? Probeer dan RationalPlan en ontdek het verschil.

Giveaway of the day —RationalPlan Single 4.13 (Win&Mac)*

Een nieuwe aanbieder.

Ingepakt in Themida. De sleutel staat in een afzonderlijk bestand, dat mee wordt uitgepakt. Keurig in het Nederlands.
De op een virtuele XP 32 gemaakte Cameyo draait daar niet. Een andere portable wel.

Na activatie zie ik in het bestand single.properties een serienummer staan. Dat bestand staat in %Profile%. Op de virtuele XP zie ik het in:
C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\.RationalPlan. Als ik het weghaal, heb ik een trial. Zet ik het terug, dan is het weggevertje weer geactiveerd. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. Èn de SandboxIE op de echte W10. Èn de programmamap van Sandboxie op een virtuele W7 Starter. Driemaal is scheepsrecht. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait niet op de W10 desktop. Ook de gezipte programmamap van SandboxIE: die werkt prima, maar moet u zelf nog activeren met het geoogste activatiebestand . Op verzoek kunt u de hele SandboxIE krijgen, die ik op de echte W10 desktop heb gemaakt.

Terug naar het begin.