Giveaway of the day — GridinSoft Anti-Malware 3.0

Deze titel kregen we nog niet eerder. In Themida ingepakt. Geen sleutel in de readme. Veel talen, maar geen Nederlands. Registratie lukt niet op de virtuele XP. Op een virtuele W7 Starter lukt het wel.

De sleutel kunt u pas na installatie (of vooraf: Ootje bedankt) aanvragen. Men wil uw voornaam, achternaam, mailadres, land en leeftijdklasse weten. krypteller kreeg op twee verschillende mailadressen verschillende sleutels.

De sleutel komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GridinSoft\Anti-Malware]
"UID"=-
"Mail"=-
"Key"=-
"Reg"=-

Bewaren, zou ik zeggen. Met het bovenstaande maakte ik er een trial van. Met de geoogste activate.reg kreeg ik weer een licentie op naam voor 12 maanden. Ik kon er het weggevertje op een schone virtuele W7 Starter mee activeren. QED.

De Cameyo draait niet op de virtuele W7 Starter, En ook een andere portable niet. De programmamap van de W7 Starter (32 bits) draaide niet op de W10 64 desktop. Het start wel op een schone virtuele W7 Starter, maar kan niet scannen. Want de programmamap met maar 20 MB code en data bevat de overige benodigdheden niet. Onder SandboxIE draaien heeft alleen zin om malware op te sporen, niet om het te verwijderen. Ook de gehele installatie van de andere portable doet het niet, zelfs niet op de virtuele W7 Starter. U zult het echt in zijn geheel moeten installeren als u het wilt uitproberen. Maar waarom? Malwarebytes is immers gratis.

De ervaringen van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, met de geoogste activate.reg.

Terug naar het begin.