Giveaway of the day — PowerDirector 13 LE

Versie 12E kregen we op 25 augustus 2015. De blog van die dag.

Vraag uw eigen sleutel aan. Na opgave van uw naam en mailadres wordt de sleutel in de browser getoond. Als u een geldig mailadres heeft gegeven, komt die ook per mail. iedereen krijgt dezelfde sleutel: WR********E4
Het installatiebestand is in Themida ingepakt. Dat bestand is eigenlijk niet meer dan een downloader. het heet dan ook CLDownloader. Het eigenlijke installatieprogramma is een joekel: 719 MB (754.675.983 bytes). Op de virtuele XP start de download niet. In SandboxIE wel. Ook op de virtuele W7 Starter:


Het is niet het nieuwste van het nieuwste: versie 14 kunt u met 75% korting kopen.

Op de Engelse site het eerste uur vooral klachten op de beperkte beeldkwaliteit: 640 bij 480. De meeste smart phones doen het beter.

Het uitpakken gaat in het Engels, de eigenlijke installatie in het Nederlands.Ik weet niet of het in SandboxIE zal draaien:

Maar uiteindelijk lijkt het wel te draaien in SandboxIE:

SandboxIE

Na activatie staat de sleutel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\NewBlue\NewBlue Video Essentials for Windows 3.0]
"SerialNumberOEM"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CyberLink\PowerDirector13]
"CDKey"=-
"IsCDKeyAct"=

Bewaar de originele activate.reg. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. QED.

De Cameyo, gemaakt op de virtuele W7 Starter, wil bij de eerste opstart op de echte W10 64 desktop niet draaien. Bij de tweede opstart grijpt AVG in met de melding dat er een virus is aangetroffen. Als ik AVG zeg zich koest te houden, wil de Cameyo toch weer niet draaien. Weg ermee. AxCrypt vernietigt het. Een andersgemaakte portable crasht op de echte W10 desktop. Wel draait zijn "source|". En als ik C uit de SandBoxiE naar de desktop van de echte compouter sleep, kan ik het weggevertje semi-portable draaien.

Vergeet niet bij Bewerken/Voorkeuren/internet de automatische updates uit te zetten!.

De ervaringen van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg). Even wachten: 750 MB uploaden gaat met een uploadsnelheid van tegen de 10 Mbps toch nog wel rond de 750 sec, ofwel tegen het kwartier. Geen portables vandaag. Op verzoek kan men wel de SandboxIE-versie krijgen.

OT: Ootje tipte Anydesk. Het werkt leuk als je twee computers kruiselings verbindt:

Anydesk

Terug naar het begin.