*** Door Ootje ***

__Iris combineert alle tips, trucks en medische onderzoeken voor de gezondheid en bescherming van je ogen. Het herinnert jou eraan korte pauzes te nemen op regelmatige tijdstippen, verbetert je monitor en je slaap. Iris blokkeert afleidingen en is ontworpen met productiviteit en gezondheid in gedachten. En bovendien wordt het regelmatig ge-update gebaseerd op jullie feedback en op nieuwe innovatieve ideeën op gebied van gezondheid en productiviteit.

Opmerking: de software beschikt over een licentie voor 1 jaar en ondersteunt toekomstige versie updates.

Giveaway of the day — Iris
Een nieuwe aanbieder.

De setup is niet beveiligd met Themida en lijkt op de software van de site.
In WinXP VM verliep de installatie niet goed. Dit kan aan deze WinXP liggen.
In Win10 draait f.lux, die ook de kleuren beïnvloedt. 's Avonds worden de kleuren minder blauw, minder daglicht-achtig, waardoor het slaapritme minder verstoord zou worden. De aanmaak van melatonine.
Deze software komt dus ook in de clinch met de GOTD-software.

krypteller krijgt het niet goed aan de praat in een viruele W7 Starter. De andere virtuele machines installeren niets. Ik heb daarom bij de Duitse vrienden gekeken waar de sleutel wordt opgeslagen. In
HKEY_CURRENT_USER\Software\IrisTech...
"LicenseRemaining"=-
"UsedCodes"=-

Bewaar daarom uw eigen exemplaar.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de andere Dropbox staan een Cameyo en een zip van Setup met activate-reg erbij. .

In de uitwissselmap van krypteller staat een install_and_activate en een niet-geactiveerde Cameyo portable, gemaakt op een vituele W7 Starter. Nog niet getest op een W10 desktop. Op afstand gebruik ik via AnyDesk de monitor van mjjn reislaptop op mijn vkantieadres. Testen heeft voor mij nu geen eenkele zin. Sterker nog: ik kan het nu niet eens testen.

Terug naar het begin.