*** door Ootje ***

__Waarom is het sneller? De conventionele manier om een programma te starten is door met je muis naar het startmenu te gaan, op de startknop te drukken om vervolgens het gewenste programma te zoeken om het te kunnen starten door op de juiste programmapictogram te klikken. Het gebruik van een muis kost tijd. Met een sneltoets hoef je alleen de toetscombinatie in te tikken die je voor dat programma hebt gedefinieerd om het direct te starten!?

Giveaway of the day — Perfect Hotkey 1.32

Dit programma werd al meerdere keren aangeboden, de laatste keer op 15 september 2015

De registratie wordt vastgelegd in een bestand "1119HOTK.dat" in %AppData%
bij Win8.1 is dat: C:\Users[Win_8.1_Gebruiker]\AppData\Roaming
Bewaar het voor een volgende keer.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:(Ootje) - In de andere Dropbox staan een Cameyo en een zip van de programmamap met activate.

In de uitwisselmap van krypteller staat een isntall_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portale, gemaakt op een virtuele XP. Bij de eerste opstart op de echte W10 desktop zie ik een foutmelding. Bij de tweede opstart niet meer. Voor de zekerheid heb ik ook een msi-installer met Discovery van het geactiveerde weggevertje gemaakt. Mijn desktop thuis kan ik niet meer bereiken ...

Terug naar het begin.