*** door Ootje ***

eerste download link
tweede download link
derde download link
De vierde downloadlink

###De vijfde downloadlink in mijn DropBox.

De eerste vier links halen de originele zip van het weggevertje op van vier servers van Giveawayoftheday. De vijfde link haalt de originele zip op uit mijn DropBox. Dus als de servers van Giveawayoftheday overbelast zijn, kunt u met de vijfde link het weggevertje ophalen van mijn eigen DropBox. Ootje doet dagelijks precies hetzelfde. Maar zijn link verschijnt later op de dag. Want u moet wachten op de toestemming van Plankje. Op mijn blog werkt de link zodra ik de zip in mijn DropBox heb gezet.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Opera. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.Giveaway of the day — Crazy Talk 7.32 Standard

Met deze baanbrekende Auto Motion technologie, hoef je alleen afbeeldingen te importeren, de gezichtspunten te specificeren en je eigen stem op te nemen, om automatisch lip-syncs te genereren om 3D levendige sprekende video's te creëren. Gebruik één van de honderden auto-motion templates uit de content bibliotheek, of gebruik de krachtige gezicht poppenspeler tools om zonder enige ervaring professionele animaties te creëren.
__ Code aanvraag gaat op deze pagina

Andere downloadplekken:
EXE
Bonus
Nog één


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:


(Ootje) Ik heb in Win10 een Cameyo gemaakt met de twee extra pakketten erin: Bonus_Christmas_Bonus.exe en Bonus_Facial_Expression_Natural_Facial_Performance_Vol1.exe
Deze is redelijk groot geworden 225Mb en staat daarom in een ander map, een Stack
Setup en Install werkt niet, omdat tijdens het installeren er een controle is op het nummer en daar zit een maximum op. Zie evt de blog over Crazy Talk Animator.

(gergn) Gisteravond thuis gekomen van vakantie. Daarom staan de install_and-activate en de Cameyo portable in de gewone uitwisselmap van DropBox. Bij het testen op de echte W10 desktop gaf de Cameyo een foutmelding. Maar bij doorstarten gaat het goed. De install_and-activate draaide niet in SandboxIE op de W10 desktop, Ik kreeg de melding dat het OS niet ondersteund wordt??? Giveawayoftheday meldt dat W10 wordt ondersteund, maar bij de installatie op de virtuele XP zie ik W10 niet genoemd. Ik kon het wel - in tegenstelling tot Ootje - nogmaals installeren op de virtuele XP.

="44" height="15" border="0" alt="7-Zip" /></a> ///

Terug naar het begin.