Giveaway of the day — WinUtilities Pro 13.0

Op 30 september 2015 kregen we versie 11.45. De blog van die dag.

De activatie staat in C:\WINDOWS\system32\_WKERNEL.SYL of op een 64-bits systeem in C:\Windows\SysWOW64\_WKERNEL.SYL. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

gergn is terug van vakantie. Ootje bedankt!
In de uitwisselmap in DropBox staat een install_and_activatie (met het geoogste _WKERNEL.SYL-bestand) en een Cameyo portable. Start goed op de echte W10 desktop. Maar die is me te lief om het weggevertje zonder advies van deskundigen erop los te laten. Een register is zó verziekt. En een ogenschijnlijk overbodig systeembestand kan zomaar van wezenlijk bestand blijken.

Terug naar het begin.