U hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot uw bestand met wachtwoorden. SecureSafe Pro Password Manager beschikt over een ingebouwde random wachtwoordengenerator, zodat u uitsluitend sterke wachtwoorden kunt generen en gebruiken, uniek voor iedere inlog, waarmee u effectief brute-force en rainbow hacker aanvallen kunt weerstaan.

Giveaway of the day — Secure Safe Pro 3.5

Een nieuwe aanbieder. Handig weggevertje, als u maar één computer heeft. Ik heb er een aantal. Daarom sla ik mijn serieuze wachtwoorden versleuteld op in Treepad Business Edition. Dat bestand met versleutelde wachtwoorden versleutel ik een ander wachtwoord met 7z. Dan durf ik het via een eigen cloud beschikbaar te stellen aan mijn andere computers.
Wachtwoorden die nodig zijn voor sites, maar nooit toegang geven tot mijn privégegevens sla ik onbekommerd op in mijn browser, die die synchroniseert tussen mijn computers.
Het is natuurlijk wel handig dat het weggevertje zelf wachtwoorden kan genereren. Maar daar is ook freeware voor. Ook on-line of het alternatief van LastPass of Norton. Of van Random.Org. Of Gibson. Advies: "you shouldn't use any online service to generate passwords for highly sensitive things, such as your online bank account."
U kunt ook de gratis portable van de maker van het weggevertje gebruiken.

Activate.exe is ingepakt in Themida en schrijft een sleutel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Mar Software\SecureSafe Pro\Registration]
"RegistrationName"=-
"ActivationCode"=-

Bewaar die sleutel. U kunt daar het weggevertje "altijd" mee activeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg bestand). En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP. Draiit keurig geactiveerd op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.