Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Opera. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Opmerking: de software komt met een levenslange licentie en ondersteunt gratis updates naar nieuwe versies.

Giveaway of the day — mov Audio Extractor 9.1.5

Op 2 februari 2014 kregen we versie 5.0.2. De blog van die dag.

Ik merk dat er 's-middags een ander bestand beschikbaar is dan vanmorgen.
Het tweede bestand bevat de sleutel en een instructie voor de activatie. Er komt een sleutel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\ApplicationData]
"mov Audio Extractor - {CA2****-A7EB-4a4e-BAA2-03*****6}"=-

In SandboxIE op de echte W10 64 staat:

[HKEY_USERS\Sandbox_gebruikersnaam_Sandboxnaam\user\current\ApplicationData]
"mov Audio Extractor - {CA2****-A7EB-4a4e-BAA2-03*****6}"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32, op een schone virtuele XP 64 en in SandboxIE op de echte W10 64 desktop. QED.

De trial van de leverancier is in feite een downloader. Waarschijnlijk opdat die ook crapware wil ophalen, grijpt AVG in en maakt hem af. Als ik de trial op een virtuele XP zonder antivirus zijn werk laat doen en de crapware uitklik, wordt er een schone installer opgehaald. Die bevat volgens AVG van de echte desktop geen ongerechtigheden.

De ervaringen van de Duitse vrienden worden vandaag niet geopenbaard in verband met de Duitse wetgeving rond het rippen van DVD's. Want het blijkt mogelijk een beveiligde DVD te rippen en je mag daar in Duitsland niet veel mee. Hun commentaarpagina bevat eindelijk eens een bijdrage van een ander.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP.spel Draait keurig geactiveerd op de echte W10 64 desktop.
En een install en zip van de programmamap van het spel, gemaakt op een virtuele XP 32. Die doet het als (semi-?)portable prima op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.