Belangrijkste functies:

  • Ruimte op iPhone/iPad vrijmaken iOS-apparaat te versnellen;
  • Muziek, video's, apps, video's, etc. op iPhone, iPad em iPod beheren en uitwisselen met PC zonder iTunes beperkingen
  • Back-up en herstel van iOS-data, sneller dan de traditionele manier via iTunes;
  • Reclame en banners blokkeren en verwijderen van apps op iPhone, iPad en iPod;
  • Herstellen van iPhone, iPad of iPod na mislukte iOS upgrade, oververhitting, etc.;
  • Ondersteuning voor alle iOS-apparaten, inclusief de nieuwste iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s/5c/5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad series en iPod Touch.

Giveaway of the day — iCareFone 3.0

Geen Themida. Wel zelf uw sleutel aanvragen. U moet een geldig mailadres gebruiken, want de sleutel wordt bezorgd. En is gekoppeld aan dat mailadres. Adriaan heeft dus pech vandaag. Er is ook een downmoadlink. Ietwat overbodig vanwege de schone install.

De sleutel zie ik terug in de programmamap in het bestand TenorshareiPhoneCarePro.dat. Het mailadres komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ts_custom_2016-4-27\OrganizationDefaults]
"RegisterMail"=-
"registerDate"=-

Er is ook een bestand expireDate.txt in de programmamap, maar dat heeft u bij de handmatige activatie niet nodig. Ik voegde de originele activatie.reg toe aan het register en plaatste het geoogste TenorshareiPhoneCarePro.dat na instalaltie op een schone virtuele XP (wel met iTunes) in de programmamap. En ik had een geactiveerd weggevertje. QED.
U moet vooraf iTunes geïnstalleerd hebben. Of het alsnog installeren. Ook met iTunes gaat het weggevertje bij de eerste opstart Apple drivers ophalen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de activatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP waar ik vooraf voor de gelegenheid iTunes heb gezet. Ik heb het niet staan op de echte W10 64 desktop, dus daar draait het so-wie-so niet.

Terug naar het begin.