Windscribe mogelijkheden:

  • Fysieke locatie maskeren voor derden met een versleutelde tunnel;
  • Toegang tot geo-geblokkeerde content;
  • Veilig gebruikmaken van Torrent en data uitwisselen zonder u zorgen te hoeven maken dat uw ISP u afluistert;
  • Al je apparaten gelijktijdig gebruiken;
  • Uitstekende firewall die u beschermt in geval uw verbinding verbroken is;
  • Verdien geld door links te delen met vrienden.

Giveaway of the day — Windscribe Pro 1.59 (Win&Mac)

Een nieuwe aanbieder. U moet zelf een voucher of promocode aanvragen. Die komt per mail binnen, dus u moet wel een werkend mailadres afgeven. Als u uw promocode heeft, maakt u een account aan:
voucher
voucher

en daar vult u de voucher code in. Daarna ziet u:

voucher

Het programma heeft verschillende verschijningsvormen; als plug-in voor Chrome en Firefox en als te installeren Windows programma.

voucher

Dat laatste is me uitermate slecht bekomen. Bij de installatie vroeg het een TAP-driver te mogen installeren en dat vond ik goed. Gevolg: even later geen internet meer. Noch via de vaste lijn, noch via WiFi. Herstarten hielp niet. Verwijderen van het weggevertje in de browsers en als Windows programma hielp ook niet, Systeemherstel wel. Ik zit nu met de versie van twee dagen geleden. Gisteren had ik een gekochte GS-Base geïnstalleerd, maar die was foetsie. Zelfs de download ervan. Gelukkig heeft Citadel5 zijn zaakjes goed voor elkaar en kan ik de installer weer ophalen en het programma weer installeren en een nieuw systeemherstelpunt voor de W10 64 desktop aanmaken. Oef!

voucher

De plug-in voor Firefox werkte zó goed, dat die mij het posten op nl.giveawayoftheday.com onmogelijk maakte. Op zich werkt de browser add-in wel geinig. Je maakt eerst een soort shortcut link aan van de website die je wilt bezoeken (die leent zich dus om in een GS-Base database te zetten!) en daarna gebruik je die link om beveiligd de gewenste site te bezoeken.

voucher

U kunt ook automatisch links aanmaken.

De aangemaakte veilige links blijven bewaard in het accountmenu:
voucher

We kregen niet de Pro-versie, maar een uitgebreide freeware variant. Dus kunt u niet wereldwijd aan de slag:
voucher

In SandboxIE werd geen TAP adapter geplaatst, dus kan ik zelf helemaal niets:
voucher
voucher

Op zaterdagmorgen - na draaien van CCleaner en het maken van weer een nieuw systeemherstel - nogmaals het weggevertje gezet op de W10 64 desktop productiemachine. Daarbij werk ik nu via Luxemburg:
voucher

Vooruit met de geit ...%% voucher

En eens via een Benelux-partner het net op:
voucher
voucher

Nu maar duimen dat de internetverbinding blijft werken. En anders Ootje's tip opvolgen.

Ik heb PopPeeper draaien op mijn desktop in Nederland om al mijn mailaccounts te volgen. De meeste zijn dubbel beveiligd, maar een tweetal (respectievelijk Hotmail en Gmail) niet. Ik krijg direct meldingen van Microsoft en Google dat er wat mis is. Want ik heb nog nooit vanuit Luxemburg bij deze accounts ingelogd;
voucher

Nadat ik ze gerustgesteld heb, kan ik weer inloggen op dat account. Kennelijk zit er in/via Hong Kong ook een nieuwsgierig iemand:

voucher

Ook Microsoft waarschuwt me:
voucher

En ook dat gaat weer goed.
voucher

Ik kan dit circus dus verwachten bij elke wijziging van het IP-adres. Of ik moet PopPeeper dan maar even uitzetten. Of die twee backup-mailaccounts even goed beveiligen als de andere mailaccounts die ik via de reislaptop kan bekijken.
Met "PopPeeper uitzetten" bedoel ik niet het hele programma niet laten draaien, maar bij het automatisch om de x minuten mail controleren (niet: ophalen! to peep = gluren) deze twee accounts niet meenemen. Dus bij het betreffende account het vinkje weghalen:
voucher

Om 9:30 uur werkt internet nog steeds ...

Zou dit trouwens de oorzaak zijn geweest van mijn probleem gisteren???
voucher

*** later toegevoegd: op 1 augustus bleek mijn downloadsnelheid maar ongeveer 7 Mbps. Ook als Windscribe niet zou mogen draaien. Na verwijderen van Windscribe zit ik weer op 46 Mbps. Ik vertrouwde het al niet: het resterende transportbudget bleef dalen, ook als ik geen gebruikmaakte van de infrastructuur van Windscribe. Nadat ik het had verwijderd, bleek het na een opstart weer actief. Zou ik twee installaties van Windscribe parallel hebben gehad? Het weggevertje en de trial?? ***

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Gezien mijn eigen ervaringen raad ik u spelen ermee af. Tenzij u een volkomen up-to-date systeemherstel heeft. De Cameyo, gemaakt op een virtuele XP 32, draait niet op de echte W10 64 desktop. Daarom zet ik die niet in de uitwisselmap.

Terug naar het begin.