Wat is er nieuw:

  • Substantiële optimalisatie van de core proces managementbibliotheek waar Lasso gebruik van maakt;
  • Verschillende verbeteringen op interoperatief gebied;
  • Lokalisatie verbeteringen;
  • Bug fixes.

Giveaway of the day — Process Lasso Pro 8.9.8

Al vaak weggegeven. Op 3 januari 2016 werd versie 8.9.1 weggegeven. De blog van die dag. Van harte aanbevolen! Ik heb het zelf draaien op diverse machines. Ik gebruiik het onder andere om programma's te sluiten die ongewenst blijven draaien. U moet zelf een sleutel met een werkend mailadres aanvragen. Ieder krijgt een eigen sleutel.

Tot mijn verbazing krijg ik een andere manier waarop de activatie is vastgelegd als de vorige keren dat dit programma is vastgelegd. Toen werd de activatie vastgelegd in het register. Nu in een combinatie van het register en elders. De Duitse vrienden geven hetzelfde als ik vroeger vond. Morgenochtend nog eens kritisch kijken ...

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate.

Terug naar het begin.