Giveaway of the day — Auto Screenshot Maker 3.0

Deze versie kregen we ook al op 11 december 2011. Dus in 4,5 jaar geen aanpassing???

Er is een Activate.exe, die een sleutel in het register schrijft:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\AutoScreenshotMaker]
"Key"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Home 32. QED.

Zelf gebruik ik een betaalde versie van Fastone Capture. Die heeft een ingebouwde editor waarmee eerder gemaakte schermopnamen snel kunnen worden bijgewerkt. Ook als ik ze al op mijn blog heb gepubliceerd via een link naar mijn DropBox. Ik heb geen behoefte aan automatische screenshots, Ootje wel.
De doorsnee-gebruiker kan prima uit de voeten met het met Windows meegeleverde knipprogramma SnippingTool.exe, dat zich in de map C:\Windows\System32 bevindt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:
En een voorbeeld van onbewerkte screenshots van de installatie van Photomatix Essentials 4; gratis op te halen bij http://www.windowsdeal.com/w/photomatix-essential-4-windows-mac-100-discount/
In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg). En een Cameyo portable, gemaakt op een nieuwe virtuele W7 Home 32. Start keurig geactiveerd op de echte W10 64 desktop.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Als u toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Terug naar het begin