Mogelijkheden:

  • Dubbele songs verwijderen;
  • Muziek info compleet maken;
  • Handmatige bewerking;
  • Geavanceerd scannen naar duplicaten;
  • Met één klik resultaat toepassen;
  • Creatief waarderingssysteem;
  • Gebruikersvriendelijke interface.

Maar één jaar licentie.%%

Giveaway of the day — Tunes Cleaner 2.4.0

Ondanks ïTunes" in de naam heeft u voor de instalaltie geen iTunes nodig. De sleutel staat in de readme. Die zorgt ervoor dat er op drie plaatsen op uw PC wat wordt geschreven. In de programmamap komt het bestand config:

[General]
Network_Reg=-
Token=-

Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.
Maar helaas is de activatie hardwaregebonden.

Dezelfde gegevens staan in het bestand itunesreg.ini in %AppData%. In %Common Profile% staat het bestand bbboom.bin. Met een andere inhoud. Maar zoals gezegd, had ik voldoende aan het kopiëren van het geoogste bestand config in de programmamap.

Ik heb wel een iPad, maar daar staan geen liedjes op.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met activatievoorbeelden, die u moet vervangen door die van uzelf) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die Cameyo draait goed op de echte W10 64 desktop, maar is nog niet geactiveerd.

Terug naar het begin.