Giveaway of the day — GameGain 4.8.1

Op 27 maart 2015 kregen we dit in het combinatieproduct Game Swift 1.3.9. De blog van die dag.

Vraag uw eigen sleutel aan. Als u onder meerdere namen een sleutel aanvraagt, krijgt u steeds uw eerst-opgegeven naam te zien. En diens sleutel. Zal wel IOP-afhankelijk zijn, want op een virtuele XP kreeg ik hetzelfde te zien als op de echte desktop.

De activatie wordt vastgelegd in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PGWARE\GameGain]
"Name"=-
"Serial"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED

Het kan verstandig zijn eerst een herstelpunt te maken alvorens het op uw productiemachine te zetten. Maar het programma kan zelf de oude instellingen ook herstellen. Snake oil cq Haarlemrmeer olie? Of echt zinvol?? De Duitse reactie: "Das Prg ist doch wohl nur ein schlechter Scherz oder....."

Een screenshot van de maker:
voorbeeld

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Start geactiveerd op de echte W10 64 1511 desktop.

Terug naar het begin.