Giveaway of the day — MuvUnder Cover: The Album Art Sleuth 1.9.0

Deze titel kregen we nog niet eerder. Het vorige weggevertje van MuvEnum dateert uit 2007.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\MuvEnum\MuvUnder Cover]
"key"=-
"username"=-

Maar ik kon er het weggevertje bij herinstallatie niet mee activeren. In %CommonAppData% komt ook wat:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MuvEnum\MuvUnderCover
in de bestanden lickey.bin en licusr.bin.

*** later toegevoegd: ik kon wel de trial activeren op een schone virtuele W7 32 met de geoogste registersleutel! QED. ***

De activatie werkt niet naar behoren in SandboxIE. Als ik de naam en sleutel invoeg, wordt het direct geactiveerd. Zonder dat ik op Enter hoef te drukken. maar bij de volgende opstart is het een verlopen trial. De Cameyo draait niet en ik ga mijn productiemachine niet bevuilen met een programma met kuren. Wat dan wel??? Ik heb een virtuele W7 32 gekoond. En daar het weggevertje geïinstalleerd en geactiveerd. Vervolgens de installatiebestanden gewist, CCleaner gedraaid, het weggevertje getest op correct opstarten en daarna een snapshot gemaakt. Na afsluiten en de snapshot herstarten blijkt het weggevertje nog steeds goed geactiveerd. Voor één weggevertje kost dit wel veel schijfruimte. Maar ik kan deze truc natuurlijk herhalen voor andere weggevertjes, die ik blijvend in dezelfde virtuele machine zet.Eventueel zet ik zich netjes gedragende weggevertjes in SandboxIE in die virtuele machine. Dan weet ik zeker dat ze elkaar niet in de wegzitten.

Na het toevoegen van SandboxIE aan deze virtuele W7 32 machine heb ik als test het weggevertje in SandboxIE geïnstalleerd. Maar hier draait het van geen meter. Dus snel weer deze zandbak verwijderd.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate, met de geoogste activatiebestanden. Maar of u er wat aan heeft??? Er is geen portable.

Terug naar het begin.