Giveaway of the day — Smart Disk Cleanup 2.0.1

Deze titel kregen we nog niet eerder. Vergeet niet dat Windows zelf een heel goede opruimer heeft ingebouwd. Gezien de omvang van het weggevertje sluit ik niet uit dat het daar zelf onder water gebruik van maakt. Vergeet het gratis CCleaner niet.

De sleutel komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Smart PC Solutions\Smart Disk Cleanup]
"UserKey"=-
"Registered"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED. De programmamap volstaat als semi-portable.

een

Geen gebruikersnaam, wel een speciale Giveawayoftheday-versie:

twee

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32.Een zip van de programmamap (met het geoogste activate.reg) en En een anders-gemaakte portable. Helaas werken geen van beide portables op de W10 64 desktop.Maar de programmamap draait zls een zonnetje op de desktop.

Terug naar het begin.