Giveaway of the day — Aiseesoft Screen Recorder 1.1.8

Versie 1.0.8 werd weggegeven op 19 december 2015. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De actievatiegegevens staan in de readme. Start niet op in XP: Windows Vista/ 7/ 8/ 10.
fout_XP

maar die 5,5 jaar oude dll staat wel degelijk in de programmamap:
fout_XP

Op de virtuele W7 32 krijg ik bij het opstarten een foutmelding:
fout

Ook op een virtuele W7 64 draait deze 32 bits applicatie niet:
fout

Het draait wel inSandboxIE op de echte W10 64 desktop, die een videokaart heeft, geschikt voor een spelcomputer:
SandboxIE

Met één klik geactiveerd, want de activatiegegevens staan er al:

SandboxIE

Net als de vorige keer is de programmamap als semi-portable bruikbaar op de W10 64 desktop. Nog wel activeren. Ook de Cameyo, gemaakt op de virtuele XP (tip van Ootje vorig jaar) draait na twee hikjes. Die hikjes zorgen ervoor dat er drie dll's worden opgehaald. En bewaard in ...\20160909_Aiseesoft Screen Recorder_gaod_XP_32.cameyo\20160909_Aiseesoft Screen Recorder_gaod_XP_32.cameyo.files\PROG\%Windows%\WinSxs\x86_Microsoft.VC90.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_d08d0375. U kunt de map %Windows%\WinSxs\ hier in Cameyo.files rustig wissen.

De map %Windows%\WinSxs\ is bedoeld om allerlei updates voor Windows vast te leggen, zodat u weer iets kunt herstellen, mocht het origineel verloren zijn gegaan. Maar dat steeds maar opslaan kan er toe leiden dat uw harde schijf volloopt. Zeker als u maar een SSD van 32 GB heeft, zoals ik in mijn cloudbook.

Zelf zal ik het niet gebruiken. Ik heb voldoende aan mijn FastStone Capture 8.4.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable en een zip van de programmamap van SandboxIE. Die draait prima in de testmap van de echte W10 64 desktop. Met één klik kunt u activeren.

Terug naar het begin.