Giveaway of the day — IObit Malware Fighter Pro 4

Versie 3.4 kregen we op 19 januari 2016. De blog van die dag.

Geen Themida. Een sleutel voor zes maanden in de readme.

Ik ben er nog niet achter waar de licentie wordt opgeslagen. De vorige keer stond het in het bestand licence.dat in de programmamap. Maar nu zie ik dat niet. Wel License-imf.dat. Zou dat liggen aan de systeemeis: Windows 7 or later?
Volgens de Duitse vrienden is de activatie vastgelegd in C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Malware Fighter\License-imf.dat.

Het oordeel van PC Magazine.
Samenvattend: "If you need to choose a new antivirus, go for one of our Editors' Choice products. There are plenty to choose from: Bitdefender Antivirus Plus, Kaspersky Anti-Virus, McAfee AntiVirus Plus, and Webroot SecureAnywhere Antivirus. And if you're at all tempted to spend money on Malware Fighter, save your cash! Avast Free Antivirus, AVG AntiVirus Free, and Panda Free Antivirus, our Editors' Choice free antivirus products, will do a much better job."De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:In de uitwisselmap staat een install_and-activate (met een aantal geoogste bestanden, maar de ware Jacob zit er nog niet bij??) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP. Nog niet getest op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.