Giveaway of the day — ScreenBackTracker 1.0.1

Deze titel kregen we nog niet eerder. Mogelijk is het een beta? Een handleiding kan ik namelijk niet vinden op de site van de maker.

Het is een speciale Giveawaoftheday-versie, hoeft niet te worden geactiveerd.

Lijkt nuttig voor Ootje (en mij), om screenshots te maken van de installatie en testen van het weggevertje. Een portable doet het niet, maar in SandboxIE werkt het wel. De screenshots zijn wel van het hele scherm, niet alleen van het deel van het scherm waar ik in geïnteresseerd ben. Dat betekent veel nawerk. De zin " ScreenBackTracker is ideaal voor back tracking en verborgen surveillance." Doet denken aan het inde gaten houden van medegebruikers. Niet sympathiek, maar kan nodig zijn. Bijvoorbeeld om jonge kinderen tegen zichzelf en de boze buitenwereld te beschermen.

Alleen in IE kunt u het .mht-bestand van de installatie zien.

Hieronder heb ik de User Action Data, de Recording Session en de Additional Details gewist alvorens de html-code te genereren met de gratis WizBrother HTML Editor.De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

///html

<!START JUICEBOX EMBED> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <iframe src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/1122113/giveawayoftheday/2016Q4/20161009_Ootje_cCLeanerUpdate.avi" width="780" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <!END JUICEBOX EMBED>

///

Het filmpje van Ootje.OT: de laatste tijd werkte het erg stroperig op deze blog. Ik meende dat het aan de leverancier lag. Maar nu blijkt het aan de gebruikte browser te liggen, Google Chrome. Nu ik dat eraf heb gegooid, werkt het flitsend in Firefox.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die Cameyo doet het niet op de echte W10 64 desktop. Ook de programmamap doet het niet.

Terug naar het begin.