Giveaway of the day — iClone 5.51 Standard

U kunt animaties creëren door de figuren voorop het Kinect Motion Capture systeem te bewegen om aangepaste bewegingen te produceren. Een krachtige real-time physics engine gecombineerd met een bibliotheek met physics-ready content bieden de mogelijkheid voor dynamische interactiviteit met scenes, acteurs en objecten. iClone5 stelt studenten, professionals en onafhankelijke filmmakers wereldwijd in staat real-time art of 3D animation te maken.

Versie 5.51 kregen we eerder op 9 maart 2016. De blog van die dag.

Geen XP: Windows 7 SP1/ 8/ 10. Bij de start van de installatie op een virtuele XP zie ik dat XP en Vista wel wordt ondersteund. Wel is Direct X9 nodig. Dat wordt er automatisch bijgevoegd. En een Resource Pack. Maar op de virtuele XP 64 draait het toch niet. En ook de Cameyo komt niet af.

U moet zichzelf aanmelden. En u krijgt drie downloadlinks: eerste, tweede en derde.

Net als de vorige keer een showstopper:
mislukt

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

///html

<!START JUICEBOX EMBED> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <iframe src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/10366431/_GOTD/iClone551Standard_20161017/index.html" width="780" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <!END JUICEBOX EMBED>

///

Terug naar het begin.