Met dit gemakkelijke en goedkope programma kunt u ieder aantal afbeeldingen snel schalen. Dit programma kunt u gebruiken om de afmetingen van uw foto's aan te passen zodat ze beter geschikt zijn voor publicatie op het internet, om te e-mailen naar familie en vrienden of om gewoon ruimte te besparen op je harde schijf. Alles met behoud van de best mogelijke kwaliteit van de bestanden. Batch Picture Resizer biedt ook de mogelijkheid om snel de kleurniveau's van uw afbeeldingen aan te passen en tekst of watermerken toe te voegen aan een groep foto's.

Giveaway of the day — Batch Picture Resizer 7.3

Op 29 oktober 2015 kregen we versie 7.0. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10. Geen Themida, maar wel een wrapper. Die kan er pas af als u de sleutel invoert. De trial is ook bruikbaar. In het Nhttp://blog.weggevertje.com/post/2015/10/29/Batch-Picture-Resizer-7.0. Kent Nederlands.

Vraag uw eigen sleutel aan.

De sleutel komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PicResizer]
"Key"=-
"innolan"=-
"info"=-
"actKey"=-
"Locale"=-
"lastGOTD"=-
"blockedPromos"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele W7 32. En in SandboxIE op de echte W10 64 1511 desktop. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

///html

<!START JUICEBOX EMBED> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <iframe src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/10366431/_GOTD/BatchPictureResizer73_20161018/index.html" width="780" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <!END JUICEBOX EMBED>

///

In de uitwisselmap staat een install_and-activate (met de trial en de geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een schone virtuele W7 32. Draait prima geactiveerd op de echte W10 64 1511 desktop.

Terug naar het begin.