Giveaway of the day — DoYourData Super Eraser 4.0

Op 20 april 2016 kregen we versie 3.0. De blog van die dag.

De activatie staat in het bestand configure.dat in de programmamap:

[register]
sn=R2*******************************HU
key=4cly*********************iDNgBVnI=

Die key zou systeemgebonden kunnen zijn. Wel bewaren. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.
%

Let op: bij elke opstart zoekt het programma naar updates, zolang het nog niet geactiveerd is!

De sleutel staat in de readme. Geen Themida.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

///html

<!START JUICEBOX EMBED> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <iframe src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/10366431/_GOTD/DoYourDataSuperEraser40_20161027/index.html" width="780" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <!END JUICEBOX EMBED>

///

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Op het W10 64 netbook is het al geactiveerd. Bij de eerste opstart wel de vaker voorkomende foutmeldingen dat dll's in gebruik zijn. Gewoon negeren, dan komt het goed. Bij de tweee en volgende starts gaat alles soepel. Ik vermoed dat de programmamap volstaat. Dat blijkt inderdaad zo te zijn, zoals Ootje meldt.
Op de Windows 10 64 desktop dezelfde ervaringen.
Er is ook een zip van de programmamap, geoogst uit de Cameyo. Die semi-portable doet het prima geactiveerd op de desktop. Zonder dll-gezeur.

Terug naar het begin.