Giveaway of the day — Phone Saver 3.0

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Wel Nederlands (Ootje zag het, ik niet). Licentie tot 21-10-2017, een klein jaar.
De activatie staat in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\iFunSoft\PhoneSaver.
Bewaar de bestanden Register.ini en PSlicense.dat. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED. Maar de activatie is wel systeemgebonden.

Het programma heeft de nieuwste iTunes nodig om zijn werk te kunnen doen.

Ik heb geen iPhone, wel een iPad. Die synchroniseert al zijn foto's zelf in de cloud. Ik zie dus voor mezelf geen taak voor het weggevertje.

nl

licentie

Uitleg in het Engels.

Wat plaatjes van de maker:
een
een
een
vier
vijf

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

///html

<!START JUICEBOX EMBED> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <iframe src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/10366431/_GOTD/PhoneSaver30_20161028/index.html" width="780" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> <hr size="15" noshade width="780" align="left"> <!END JUICEBOX EMBED>

///

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Moet nog worden geactiveerd op de W10 64 1511 desktop. De activatie komt in de submap .files. Bewaar die, als u het programma na morgenochtend wilt kunnen gebruiken!

Terug naar het begin.