Giveaway of the day — Image Watermarker 1.0.1

Deze titel kregen we nog niet eerder van deze aanbieder. Iets soortgelijks kregen we vaker.

Themida. Geen sleutel in de readme. Niet nodig, want het is een speciale Giveawayoftheday uitgave. Vergeet niet de waarschuwing voor nieuwe versies uit te zetten, want wij hebben geen recht op updates. Geen Nederlands.

Ik ga er zelf niets mee doen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" (er is namelijk niets te activeren) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait niet op de echte W10 64 1511 desktop. Ook een andersgemaakte portable doet het niet. OOk de programmamap niet. De SandboxIE-versie van de desktop doet het wel. Maar die komt niet in de uitwiselmap.

Terug naar het begin.