Giveaway of the day — Bolide Movie Creator 3.0

Geen XP: Systeemvereisten: Windows Vista /7 /8 /10.

Geen Themida, geen sleutel in de readme, maar zelf aanvragen. Iedereen krijgt dezelfde code. Er is Direct-X nodig. Die staat nog niet op de virtuele W7 32 en dat kost me nu teveel tijd. De Cameyo komt dis pas later.

De activatie ligt vast in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\BolideMovieCreator]
"Info"=-
"Key"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er de programmamap mee activeren op de echte W10 64 1511 desktop. QED.

Op de site van de maker staat een toelichting.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 32.Doet het niet op de echte W10 64 desktop. Maar niet getreurd: de geoogste programmmap doet het wel. De activate.reg en deactivate.reg zijn bijgesloten. Het eerste reg-bestand activeert het weggevertje. Met het tweede bestand maakt u er weer een trial van.

Terug naar het begin.