Giveaway of the day — Smart Defrag 5.3.0

Op 23 mei 2016 kregen we de pro 5 versie. De blog van die dag.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De nieuwste Windows versies regelen de defragmentatie zelf. SSD's nooit defragmenteren!!!
On-line activeren???. neen, gewoon de sleutel invoeren om het 352 dagen te mogen gebruiken.

De licentiecode staat in het bestand license.dat in de Common Files, samen met twee andere bestanden. Bewaar die drie bestanden; ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 en een zip van de bijbehorende programmamap. Draait goed de echte W10 64 desktop, maar moet wel geactiveerd worden. Ik heb een SSD, dus ik ga het niet testen.

Terug naar het begin.