Giveaway of the day — PCBoost 5.10.31

Versie 4.4 kregen we op 8 mei 2015. De blog van die dag

Geen Nederlands. Direct na installatie heb ik een update laten draaien. Maar ik kreeg wel Relevant Knowledge erbij. Na installatie on-line activeren. U moet voor- en achternaam opgeven. Dan verschijnt uw naam en sleutel in de browser. Zo te zien maar één sleutel per IP-adres.

De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PGWARE\PCBoost]
"Name"=-
"Serial"=-

Bewaar uw origineel. ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32 Prp. QED.

Mijn W10 64 desktop is zelf al voldoende vlot en heeft geen Haarlemmerolie nodig: En verder wordt Windows 10 niet genoemd: This software is fully compatible on 32-bit and 64-bit versions of Windows 8, Windows 7, Windows Vista and Windows Server 2012 (32-bit & 64-bit), Windows Server 2008, as well as 32-bit versions of Windows XP, and Windows Server 2003.

vlot

ProLasso is wel te vertrouwen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina
Hun commentaar: "Na, was soll Ich noch sagen, Mythen, Märchen und Legenden, denke mal das genügt. "

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 Pro. Zonder relevant Knowledge.Draait keurig geactiveerd op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.