Voorbeeld rapporten bevatten: taken weergegeven op deadline of ontvangen datum, taken door teamladen, achterstallige taken, taken voor vandaag, taaktijd budgetten, workflow trends, tijdsbesteding taart grafieken, hoofd/sub-taken en nog veel meer. Gemakkelijk invoer van data voor een minimale hoeveelheid tijd besteed aan loggen en afsluiten van de taken. Analyse taakstatistieken en work trends is snel en eenvoudig met ingebouwde analytics. Aanpassen van velden, sjablonen en rapporten naast dat er een breed scala hiervan al zijn ingebouwd.

Aanpasbare e-mailherinneringen, veld, programma en tabel beveiliging, ActiveX velden, auto-plannen, auto-lookup en vele andere beschikbare geavanceerde features.

Opmerking: het programma beschikt over EEN client computer levenslange licentie, voor thuis of zakelijks/corporate gebruik (één per organisatie).

Giveaway of the day — Task Manager 20

Een nieuwe aanbieder. Themida. Geen activatie nodig. Geen Nederlands?

Een beetje ouderwets aandoende installer. Doet aan DOS denken.

"Initially logon to Task Manager 20|20 using username "SiteAdmin" with a blank password."

Zie de Task Manager 20.

TaskManager

TaskManager

TaskManager

TaskManager

TaskManager

Als projectleider heb ik dit soort software regelmatig gebruikt. ook heb ik wel eens bij gebrek aan een licentie een spreadsheet gemaakt dat alleen deed wat ik echt nodig was. Want pakketten zoals dit zijn vaak erg uitgebreid, omdat door de jaren heen de detaliwensen van Jan en Alleman erin zijn verwerkt. Het eidnresultaat is voor elke individuele gebruiker teveel van het goede.
Omdat ik op dit moment niet meer werk als projectleider, zal ik het verder niet installeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Daar geeft hij eerst een paar dll-foutmeldingen, alvorens op te starten. Op de desktop raakt eerst de virusscanner in paniek, dan een aantal dll-fouten, dan weer AV-paniek. En daarna doet de Cameyo het prima.

Terug naar het begin.