Giveaway of the day — PowerArchiver 2016 Standard

Op 12 januari 2015 kregen we versie 2015. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een code en een link om on-line te activeren.

Die registratiesite is wel nieuwsgierig en valt bij Tor door de mand:

PowerArchiver

U krijgt een mail om uw aanmelding te bevestigen, ook als u weigert uw PC-identificatie af te geven. En daarna uw unieke naam/sleutelcombinatie per mail. 33mail is OK. Met dezelfde naam, maar een ander mailadres, krijg ik verschillende sleutels. Het weggevertje kent Nederlands.

Op de nl-site zijn er twee posters die noch de readme lezen, noch de instructies op het aanvraagscherm:

PowerArchiver

De activatiegegevens komen in het register terecht:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\PowerArchiverInt\General]
"fillclr"=-
"RegnameW"=-
"RegnumberW"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PowerArchiverInt\General]
"RegnameW"=-
"RegnumberW"=-
"RegemailW"=-
"RegacodeW"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

"... Krachtige archiveringstool met ondersteuning voor meer dan 50 verschillende compressieformaten." 7-zip kan bestanden archiveren, comprimeren en versleutelen, ongeacht het formaat. Ik ben nu eenmaal gewend aan 7-zip en zal het daarom niet gauw inruilen voor iets anders. Ik maak namelijk nogal wat tikfouten. Ook in wachtwoorden. Bij 7-zip kan ik mijn wachtwoord zien als ik het intik. Bij het weggevertje niet: daar moet ik twee keer het wachtwoord intikken. Maar wat als ik tweemaal achter elkaar dezelfde tikfout maak?? Om zulke fouten te voorkomen, tik ik het te gebruiken wachtwoord in een tekstverwerker, of in een concept-mail of zo en gebruik Ctrl-C en Ctrl-V.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 32 Pro. Beide nog niet getest op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.