Giveaway of the day — Tipard Screen Capture 1.1.10 https://nl.giveawayoftheday.com/tipard-screen-capture/
Lijkt erg op een product van Aiseesoft.

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themisa. Gebruikersnaam en sleutel staan in de readme. Geen Nederlands.

Geeft een foutmelding op een virtuele W7 32:
Tipard

Op een virtuele XP 32 zie ik helemaal geen enkele actie.

Het gaat wel op een virtuele W10 64 Enterprise LTSB. Daar hoef ik de activatiegegevens niet met de hand in tevoeren. Ze zijn al ingevuld en komen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Tipard Studio\Tipard Screen Capture\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Bewaar uw originele sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W10 64 Enterprise LTSB. QED.

Laat zich ook keurig installeren in SandboxIE op de W10 64 1507 desktop. Voor eigen gebruik heb ik op een virtuele W10 64 Enterprise LTSB een SandboxIE van deze 32-bitter gemaakt. Die draait keurig geactiveerd op de echte W10 64 1507 desktop. Ik vind SandboxIE de mooiste manier om een weggevertje blijvend te kunnen gebruiken. En omdat er geen tijdrovende scans vóór en na het installeren nodig zijn, zoals wel bij Cameyo, werkt het ook lekker vlot.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 64 Enterprise LTSB (start met foutmeldingen over in gebruik zijnde dll's. Gewoon negeren) en een zip van de programmamap van een virtuele XP 32. Start keurig op de echte W10 64 desktop, met de activatiegegevens al ingevuld.

Terug naar het begin.