Giveaway of the day — Amazing Video Converter Ultimate 8.8.8

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. Geen Nederlands. 32 bitter. De readme bevat naam en sleutel. Die komen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Amazing Studio\Amazing Video Converter Ultimate\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-

In SandboxIE:
HKEY_USERS\Sandbox_gergn_test\user\current\software\Amazing Studio\Amazing Video Converter Ultimate\Register
.

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED. Ik heb geen reden de DVD's die ik heb, te kopiëren of te rippen. Ik doe dus zelf niets met het weggevertje.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die doet het niet op de echte W10 64 desktop. De SandboxIE, gemaakt op een virtuele W10 64 LTSB, geeft bij opstarten een foutmelding, maar daarna verschijnt wel het normale scherm: video. Maar de zip van de programmamap is na activeren prima en veilig bruikbaar als semi-portable in SandboxIE op de echte desktop. Niet zomaar dubbelklikken op activate.reg, maar in SandboxIE uitvoeren; zie rechts-klik keuzemenu. Want SandboxIE slaat de activatiesleutel elders op in het register:
HKEY_USERS\Sandbox_gergn_test\user\current\software\Amazing Studio\Amazing Video Converter Ultimate\Register. Uw productiemachine blijft schoner als u semi-portables in SandboxIE draait.
Er is ook een zip van de installer van het spel.

Terug naar het begin.