Giveaway of the day — IUWEshare iPhone Data Recovery 1.1.8

Themida. De sleutel staat in de readme. Kan niet zonder iTunes.
De activatie komt in het bestand ver.xml in C:\Program Files\IUWEshare\IUWEshare iPhone Data Recovery\bin. Daar zie ik de sleutel staan. Bewaar dat bestand: ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

Ik heb zelf sinds drie jaar een iPad en sinds vandaag een iPhone (een opluchting na eerst een Android en de laatste twee jaar een Windows phone. Eindelijk een telefoon met een goede GPS, een hoorbare beltoon en een schakelaar om hem op stil te zetten). Maar ik heb totaal geen behoefte het weggevertje op beide te testen. Op de iPad ben ik nooit wat kwijtgeraakt en de iPhone bevat nog niets wezenlijks wat niet in Gmail en iCloud staat. De inhoud van iBooks van de iPad staat automatisch op de iPhone, zodat ik tijdens vergaderingen kan volstaan met de iPhone, vooropgesteld dat het 4 inch scherm groot genoeg is om de vergaderstukken te kunnen lezen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 (nu geactiveerd). En een zip van de programmamap van de virtuele XP 32. Beide draaien prima op de virtuele W10 64 Enterprise LTSB. In SandboxIE op de echte desktop krijg ik iTunes niet geïnstalleerd, dus kan ik daar niet testen. Er is tevens een installer van het spel.

Terug naar het begin.