Giveaway of the day — ZD Soft Screen Recorder 10.2.3

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer. Geen Nederlands. Een 32 bitter. De drie activatiegegevens staan in de readme. De naam mag u zelf kiezen, de andere twee moet u ongewijzigd invoeren. Alledrie komen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ZD Soft\Screen Recorder]
"Installed"=-
"Setup"=-
"Name"=-
"Email"=-
"Key"=-

Bewaar uw versie. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

ZdSoft

Vandaag geen geluk met Cameyo: zowel die ik maakte op een virtuele XP 32 Pro als op een virtuele W10 64 Enterprise LTSB doen het niet op de echte W10 64 desktop, Een op een andere manier gemaakte portable doet het daar wel.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg bestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP. Doet het niet op die virtuele machine. En ook niet op de echte W10 64 desktop. Een andere portable doet het wel op de W10 64 desktop.

Terug naar het begin.