Giveaway of the day — Advanced System Care Pro 10.0.3

Versie 9.3 kregen we precies een halfjaar geleden, op 28 november 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone install. De sleutel staat in de readme. Nederlands is mogelijk. Ik zie geen reden waarom de licentie maar één jaar geldig zou moeten zijn. Het niet toestaan van updates biedt de maker al voldoende garanties dat een serieuze gebruiker een eigen licentie met updates wil hebben.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in C:\Program Files\Common Files\IObit\Advanced SystemCare\License.dat. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een virtuele XP 32. QED.

Zelf gebruik ik zoiets alleen op een PC met kuren. Als mijn PC goed werkt - en dat doen ze allemaal - gebruik ik het niet. Als iemand niet in staat is Windows zelf te installeren, raad ik het gebruik van dit soort programma's af.

Vanmorgen heb ik een ander weggevertje als portable getest, nu verkrijgbaar via Shareware on Sale. Dat vond tegen de 4.000 "fouten" in het register van mijn foutloos en vlot werkende W10 64 productiemachine. U begrijpt dat ik zo'n diagnose wantrouw en blij ben dat ik het niet echt had geïnstalleerd.

Een gratis alternatief is Toolwiz Care.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait keurig op de echte W10 64 desktop, maar het activatiebestand is niet meegekomen.

Terug naar het begin.