Giveaway of the day — Macrorit Data Wiper Pro Edition 2016 (Local & Portable)

Deze titel kregen we nog niet eerder. Op 18 mei 2016 wel hun partitiewisser. De blog van die dag.

Themida, maar alleen voor de installer. De beide portables (32 en 64 bit) zijn schoon. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Kijk uit met het wissen van SDD's. Wissen kan ook met het gratis CCleaner:

Macrorit

De activatiesleutel staat in C:\Program Files\Macrorit\Data Wiper\mdw.lkeys. Bewaar dat bestand; ik kon er op een schone virtuele XP het weggevertje mee activeren. En de 32 bit portable.QED.

Let wel goed op!
Macrorit

Bij de volgende update wordt deze typo misschien ook wel verwijderd:
Macrorit

Hoewel XP niet wordt ondersteund en ik het weggevertje de eerste keer niet kon installeren op een virtuele XP 32, kan ik de portable daar wel draaien:
Macrorit

Bij een tweede poging lukte het me wel om op de virtuele XP 32 Pro de installatie tot een goed einde te brengen. Maar misschien gooi ik het gedrag van twee weggevertjes van vandaag door elkaar ....

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate en de originele portable met zowel een 32 als een 64 bitsversie. Alle versies met het geoogste activatiebestand. De 64 bits portable draait geactiveerd op de echte W10 64 desktop, dank zij het geoogste activatiebestand.

Terug naar het begin.