Giveaway of the day — Ashampoo Burning Studio 2017

Op 14 januari 2016 kregen we versie 2016. De blog van die dag.

Ashampoo gebruikt zijn eigen wrapper. Kent Nederlands. Geen XP. 32 bit. Vraag uw eigen sleutel aan.

Het wordt trouwens ook weggegeven bij Shareware on Sale, met een andere sleutel..

U heeft niet voldoende aan alleen de programmamap. De drivers van de SandboxIE-versie staan in C:\Sandbox\gebruikersnaam\AshampooBurningStudio2017\user\all\Ashampoo. En driverdatabase.xml staat in C:\Sandbox\gebruikersnaam\AshampooBurningStudio2017\user\current\AppData\Local\ashampoo\drivers.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 32. Draait niet op de echte W10 64 desktop en maakt tijdens het opstarten mijn AV zenuwachtig. Voor mezelf heb ik daarom een SandboxIE gemaakt.

Terug naar het begin.