Giveaway of the day — CrazyTalk Animator Standard 2.15

Versie 1 kregen we op 1 september 2016. De blog van die dag. Toen lukte installatie niet. Ook niet bij de Duitse vrienden.

De download is 475 MB groot. Duurt even. Om 9:21 uur zie ik bovenin mijn browser staan dat het nog 11 minuten gaat duren.. Later reken ik uit deze gegevens wel uit van de effectieve downloadsnelheid is.

Geen Themida.

Vraag uw registratie aan. Dat kan lang duren: "If you did not receive an activation email within 6 hours". Als u al eerder een account hebt aangemaakt en u kent mailadres en wachtwoord nog, zou het krijgen van een sleutel sneller moeten gaan.

Daarna kunt u de sleutel aanvragen. Maar ik heb geen succes:

Pas in de avond krijg ik mijn sleutel:

Met die sleutel kan het programma geïnstalleerd worden.

Ik krijg per mail een nieuwe readme met de juiste links:

Bij Shareware On Sale kunt u wel iets ophalen: een broertje? CrazyTalk7 Standard.
"CrazyTalk and CrazyTalk Animator are two different programs by Reallusion. CrazyTalk produces 3D animated and talking heads while CrazyTalk Animator produces 2D animated and talking characters (or heads) moving in 3D."

Net als vorige keer heb ik niet veel succes. Op de virtuele XP 32 en de virtuele W7 32 en W7 64 lukt het niet:


Een installatie in SandboxIE op de echte W10 64 desktop geeft een vreemde foutmelding:

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

Vandaag niets in de uitwisselmap gezet.

Terug naar het begin.