Giveaway of the day — Perfect Hotkey 1.32

Dit kregen we vaker, voor het laatst op 24 juni 2016. De blog van die dag, geschreven door Ootje.

Themida. Activatiegegevens in de readme. Kent Nederlands. Niet direct duidelijk hoe je moet activeren, maar gelukkig heeft Ootje dat de vorige keer vermeld: met de rechtermuis op het icoon klikken in de systemtray en via help naar invullen registratiecode gaan:

HotKey

NB Het staat wel netjes vermeld in de readme, maar wie leest die nu? "To activate the license, access the software from the system tray (near the clock), right click the icon and go to Help/Enter Registration Code".

HotKey

De activatiegegevens komen in %AppData%, bestand 1119HOTK.dat:

[License]
UsedTimes=2
FirstTime=2017-01-08
Name=G*******y
Code=DA%%%%-YLIDLIFETIME
_DA****C7-YLIDLIFETIME_FirstActivateDate_=2017-01-08

Op de virtuele W7 32 staat het in de map C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming.
Bewaar dit bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een virtuele XP 64 pro. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Draait prima geactiveerd op de echte W10 64 desktop. Als het programma u bevalt en u wilt het blijven gebruiken, kunt u het beste het gewoon installeren. Er is ook een zip van de installer van het spel.

Terug naar het begin.