Giveaway of the day — WinUtilities Pro 13.23

Versie 13.0 kregen we op 7 juli 2016. De blog van die dag. Vorig jaar kregen we er een jaar gratis updates bij, vandaag niet. U bent dus beter af met het oude weggevertje. En die kon ik vandaag prima opwaarderen door het officiële upgradebestand te downloaden en te activeren met het vorig jaar geoogste activatiebestand:

WinUtilities

WinUtilities

Themida. De activatiegegevens staan in de readme. Kent Nederlands. Vlotte activatie. Levenslange licentie. 32 bits applicatie. Een all-in-one opruimer en optimalisatie. Let goed op wat u doet!

De activatie staat in C:\WINDOWS\system32\_WKERNEL.SYL of op een 64-bits systeem in C:\Windows\SysWOW64\_WKERNEL.SYL. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

WinUtilities

U kunt ook gewoon de trial activeren:

WinUtilities

OT: op de desktop gebruikte ik Waterfox. Maar ik merk vaak dat het updaten van de blog erg traag verloopt. Daarom ben ik hiervoor "teruggegaan" naar de originele Firefox.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, inclusief de werkmap, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait prima geactiveerd op de echte W10 64 desktop. Ook als ik de lokale werkmap wis. Maar de productiedesktop is me te lief om het weggevertje zonder advies van deskundigen erop los te laten. Een register is zó verziekt. En een ogenschijnlijk overbodig systeembestand kan zomaar van wezenlijk bestand blijken. Ik houd het maar op CCleaner.

Terug naar het begin.