Giveaway of the day — Driver Booster Pro 4.1.0

Versie 3.4 kregen we op 7 juli 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone install. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands op een XP_NL.

Na activatie bevat het volgende bestand nuttige info: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\IObit\Driver Booster\License\licence.dat

Bewaar dat en ook de andere bestanden in de map Licence. ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

Ik sta heel kritisch tegenover de bevindingen van dit programma:

driverbooster

driverbooster

driverbooster

driverbooster

De activatie lijkt systeemafhankelijk:
driverbooster

Het weggevertje maakt wel eerst een herstelpunt. Dus als het een beetje mis gaat, kunt u nog terug naar de oude situatie. Als de driver voor het beeldscherm helemaal niet werkt, heeft u wel een probleem. Op mijn cloudbook (gebruikt als AnyDesk terminal op de desktop) heb ik zonder problemen drie drivers laten vernieuwen. En ook heb ik de drivers van de desktop upo-to-date gebracht. Alles doet het nog.

Ik heb ook gepoogd de drivers van een virtuele XP 32 te updaten met de Cameyo. Alles lijkt goed te gaan. Maar uiteindelijk kan ik een aantal werkbestanden van de Cameyo niet verwijderen. Vreemd, want op de twee echte machines ging dat wel. De oude situatie met de meest recente snapshot hersteld. Je kan met virtuele machines meer rommelen dan met echte.

Ik heb het - tegen beter weten in - ook in SandboxIE op die virtuele XP laten draaien. En inderdaad ... SandboxIE voorkomt keurig dat er ook maar één driver echt wordt veranderd. De veranderingen worden in de zandbak aangebracht. En ik kan die na afloop helemaal wissen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Draait prima op de echte W10 64 desktop, maar ik moest hem wel activeren. De activatie lijkt dus systeemafhankelijk..

Terug naar het begin.