Giveaway of the day — 7thShare Any MP4 Converter 3.2.8

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. D e sleutel komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\7thShare Studio\7thShare Any MP4 Converter\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Geeft de bekende foutmeldingen op de echte W10 64 desktop. Maar na herhaald negeren van zogenaamd in gebruikzijnde dll's draait het prima. Voor mezelf heb ik de lokale werkmap erbij gezet in de zip. Als ik die zip uitpak, start de Cameyo direct. Zonder foutmeldingen. Als u hetzelfde probleem ervaart als ik, dan weet u wat u moet doen: gewoon negeren en eventueel de zip opnieuw maken, inclusief de lokale werkmap.

Terug naar het begin.