Giveaway of the day — TotalReminder 6.3

Een nieuwe aanbieder. Een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen XP. Geen Nederlands. Mijn eerste indruk: "zou bruikbaar kunnen zijn." Maar dan alleen voor wachtwoorden? Mijn agenda staat al in Gmail en mijn IPhone snapt dat. En contactpersonen staan in Thunderbird. En AllMyNotes is een prima alternatief, als u kunt leven met het ontbreken van de tijden van zonsopgang en ondergang in uw woonplaats. AllMyNotes is een aantal keren hier weggegeven. Ik heb er een aantal licenties van gekocht en gebruik de portable versie.

De sleutel komt in C:\ProgramData\Brain2CPU\TotalReminder\TotalReminder.key. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren door de bewaarde map Brian2CPU in ProgramData te zetten. QED.

Kijk eens op de downloadpagina van de maker. Als je daar de portable van het weggevertje downloadt, blijkt die al geactiveerd te zijn...

De maker is een enthousiaste eenling. Hij vraagt voor drie programma's €9 per stuk, of €17 voor het drietal. En hij heeft een aantal leuke gratis programma's. Hij verdient wat mij betreft wat aanmoediging.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Draait keurig geactiveerd op de echte W10 64 desktop.

Terug naar het begin.