Giveaway of the day — Tenorshare WhatsApp Recovery 3.2

Versie 2.6.0 kregen we op 13 mei 2015. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel in de readme. Vraag uw eigen sleutel aan. U krijgt een link voor een schone download.

Bij de installatie in het Engels op de virtuele XP 32 wordt een iTunes driver opgehaald en geínstalleerd. Dat blijkt achteraf de volledige iTunes te zijn. Daarmee is de Cameyo rond de 450 MB groot. En hij draait niet goed. Bij elke opstart gaat hij controleren of de iTunes driver aanwezig is. Nadat hij heeft geconstateerd dat dat zo is, start hij weer op om te controleren of de iTunes driver aanwezig is. Enzovoort. Een eindeloze lus.
Voor mezelf heb ik hem in SandboxIE op de W10 64 desktop gezet. Daar staat al iTunes op. En dat werkt wel.

Maar ik heb nooit problemen met mijn iPad (ruim drie jaar oud) en mijn IPhone (bijna twee maanden oud). Daarnaast zal ik eerder op Apple vertrouwen om problemen op te lossen dan op software van een andere partij. Voorlopig doe ik dus niets met mijn opgeslagen gezipte zandbak van 28 MB.

De Duitse vrienden ontdekten waar de activatie wordt vastgelegd. In
C:\Program Files\WhatsApp Recovery\iPhoneDataRecovery.dat.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. De Cameyo doet het niet en is trouwens veel te omvangrijk vanwege iTunes.

Terug naar het begin.